×

Welk programma gun jij de Gouden Televizier-Ring 2024?

Stem en bepaal mee!

Will Koopman op Gouden Televizier-Ring Gala 2023
De eerste tien kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2024 zijn al even bekend, maar welke programma verdient volgens jou ook een plek op de definitieve lijst? Stem nu mee tijdens de derde kwalificatieronde!

De Filmgids

Krijg jij geen genoeg van films in alle soorten en maten? Dan is onze Filmgids perfect voor jou! Dit is de plek waar je in een oogopslag ziet welke films er vanavond op televisie worden uitgezonden. Weten welke films NPO 3, SBS6 of Canvas uitzendt? Dat zie je dus hier. En het wordt nog beter. Op dezelfde pagina zie je welke nieuwe films je kunt bekijken op de verschillende streamingdiensten en we tonen ook de top 20 met nieuwste films op Pathé Thuis. Zo weet je altijd wat je moet kijken en mis je nooit meer iets.

Nu & Straks

Wil je helemaal geen film kijken, maar zet je veel liever een serie aan? Dan raden we je onze Seriegids aan met daarin de beste en nieuwste series op tv en streamingdiensten. Op de Nu & Straks zie je wat er op dit moment te zien is op de verschillende tv-zenders. En wanneer je alleen wil weten wat er op primetime uitgezonden wordt, kun je terecht op de enige echte Primetime-pagina met daarin alle programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur. Zo heeft TVgids voor iedereen wat wils.